November 19, 2012

Brandboxx Hannover in faillissement

Op maandag 19 november 2012 heeft de rechtbank Utrecht Brandboxx Ventures Hannover B.V. failliet verklaard. Het faillissement is, na een zorgvuldige analyse, aangevraagd door het bestuur van Brandboxx Ventures Hannover B.V. in overleg met de bewindvoerders die eerder deze maand voor TCN UROP SE werden aangesteld, Mr. J. Westerhof van Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen en Mr. A. van der Schee van Van Benthem & Keulen Advocaten & Notariaat.

De bewindvoerders zijn nu aangesteld als curatoren. Brandboxx Hannover maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk van Brandboxx centra. De andere Brandboxx centra, in Leusden en Salzburg, worden door het faillissement van Brandboxx Ventures Hannover B.V. niet getroffen.

Achtergrondinformatie
Brandboxx Hannover is een inkoop- en informatiecentrum van 19.000 m² voor detaillisten in mode, sport, lifestyle en schoenen. Het omvat ook een Expo en Business center van 3.000 m². brandboxx Hannover BV was al enige tijd op zoek naar oplossingen voor de ontstane financieringstekorten.

Brandboxx netwerk
Brandboxx Hannover is onderdeel van een netwerk van internationale trade centra onder de formule “Brandboxx” met focus op mode, sport en schoenen. Alle centra maken gebruik van de jarenlange ontwikkelings- en managementervaring van TCN op het gebied van trade marts.

TCN
TCN is vanaf 1994 actief in het Europees vastgoed en heeft asset portefeuille met een waarde van € 410 mln. TCN heeft projecten in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Oostenrijk.

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over TCN verwijzen wij u naar onze website: www.tcnpp.com.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u een email sturen naar directie@tcnpp.com.

« Back to news