Novenber 7, 2012

TCN verhuurt ruim 1.100 m² kantoorruimte op Zernike Science Park te Groningen

TCN Groningen heeft recent twee huurovereenkomsten gesloten op het Zernike Science Park te Groningen. Op het Zernike Science Park heeft TCN Groningen de gehele tweede verdieping van het pand De Mudden 10 – 12 - 14 (ter grootte van 575 m²) verhuurd aan Invivast BV. Ook huurt Transcom sinds 1 november de gehele begane grond (ter grootte van 550 m²) van ditzelfde pand.

TCN Groningen heeft een groot aantal kantoorobjecten ontwikkeld op het Zernike Science Park. Dit bedrijventerrein, gelegen ten noorden van de stad Groningen naast de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit, is vooral bestemd voor kennis gerelateerde bedrijvigheid (o.a. Biotech en Life Science). Het pand De Mudden 10 – 12 - 14 is, naast enkele ontwikkelingsplots, als enige kantoorobject nog in eigendom van TCN Groningen.

In het pand De mudden 10 – 12 – 14 heeft TCN Groningen de gehele tweede verdieping verhuurd aan Invivast BV voor een periode van vijf jaar. Invivast is al gevestigd op het Zernike science Park en is actief op het gebied van Biotech en Life Science. Nadat huurder De Telefoongids de huur van de begane grond had beëindigd per 1 oktober 2012 heeft TCN Groningen deze ruimte van circa 550 m² vrijwel aansluitend (per 1 november 2012) verhuurd aan Transcom BV. Transcom, een callcenter, is een van de snelst groeiende ondernemingen in Groningen.

« Back to news