July 12, 2012

TCN ontwikkelt Energy Club op Arnhems Buiten

TITLE

TCN is in juni gestart met de ontwikkeling van een Energy Club op Arnhems Buiten. De Energy Club, die naar verwachting eind september haar deuren zal openen, is een open werkomgeving waar vooral kleine en middelgrote organisaties uit de energiesector elkaar ontmoeten, (samen)werken en vergaderen. De Energy Club start met 65 werkplekken, maar heeft de ambitie om binnen twee jaar naar 200 werkplekken te groeien.

Arnhems Buiten heeft een duidelijke profilering op het gebied van energie, milieu en technologie. Het park huisvest al jaren een aantal van de belangrijkste en meest innovatieve bedrijven op het gebied van energie en milieutechnologie. Bedrijven als KEMA, TenneT, DEKRA en NRG zijn grote spelers in de energiesector en zij bepalen al sinds jaar en dag het gezicht van dit business park.
De Energy Club is vooral interessant voor organisaties die op zoek zijn naar kansen voor innovatie en nieuwe business in de energiesector. De Energy Club ondersteunt leden actief bij hun groei. Kennisdeling en samenwerking tussen grote en kleine partijen uit de sector worden gestimuleerd om gezamenlijk nieuwe business kansen te creëren.

Arnhems Buiten, Energy Business Park

De komende jaren zal Arnhems Buiten zijn positie als centrum van energie verder gaan versterken: door
nieuwe partijen uit de energiesector aan te trekken, kennisuitwisseling te faciliteren en innovatie in de sector
te stimuleren. Arnhems Buiten wil zich niet alleen op regionaal, maar ook op bovenregionaal en (inter)
nationaal niveau onderscheiden als drijver van innovatie in energie en milieutechnologie.
TCN zal ook de komende jaren het business park verder (her)ontwikkelen en er huurders voor zoeken die de profilering van het park als Energy Business Park verder moeten versterken.

Arnhems Buiten is ruim 50 hectare groot en sinds 2005 bezit van TCN.

« Back to news