Opening The Foodspot

Opening The Foodspot Utrecht A2

The Foodspot aan de A2 in Utrecht opent op zaterdag 29 mei 2010 feestelijk haar deuren voor het publiek. Wethouder Harry Bosch uit de Domstad is de eerste officiële gast die om 10.00 uur zijn opwachting maakt in het megarestaurant aan de snelweg (afslag 6, nabij Leidsche Rijn).

 

Negen restaurantconcepten onder één dak.
Met deze unieke formule plaatst The Foodspot zich op de culinaire wegenkaart van Nederland. Naast een variëteit aan wereldrestaurants telt het 3 verdiepingen en 1.500 zitplaatsen tellende horecacomplex ook een nieuwe vestiging van Suitsupply (herenkostuums + accessoires).

The Foodspot Utrecht A2 kent een zéér breed aanbod aan restaurants. Op de begane grond bevindt zich
's lands enige fresh and fast food court waarin (inter-)nationaal bekende brands deelnemen: New York Pizza, Wok tot Go, Subway, Eeterij Family, Smit & Dorlas Koffiebranders en Freshly Ice & Juices. Tevens is op de begane grond restaurant Steakz BBQ & Grill gevestigd.

Een of twee trappen (liften) hoger kan men voor private dining en de meer exclusieve schotels terecht bij All-in dining Restaurant Vandaag en Takumi (Japans 'all you can eat' restaurant annex loungebar op de hoogste verdieping).

The Foodspot beschikt over een kinderspeelparadijs en een aantal restaurants hebben bovendien, speciaal voor ouders met kinderen, nannies rondlopen.

The Foodspot richt zich op passanten van de A2, het bedrijventerrein De Wetering en inwoners en omwonenden van Utrecht. Het torenachtige gebouw, duidelijk herkenbaar door zijn spitse dak, is uitstekend bereikbaar. Voor de deur zijn 350 gratis parkeerplaatsen.

The Foodspot A2 Utrecht is een initiatief van A2 Wetering Noord BV. TCN uit Utrecht is gedelegeerd ontwikkelaar.

Kijk voor meer informatie en openingsacties op: www.foodspotting.nl